Så funkar det

Fjärrvärme är fantastiskt och levererar förnybar och återvunnen energi till ert hus. I huset tar ert värmesystem över och ser till att varje lägenhet får värme och varmvatten.

Vi ser till att leveransen av fjärrvärme till er fastighet fungerar. Ni behöver själva hålla koll på att värmesystemet fungerar bra och att ni har ett behagligt inomhusklimat.

Det krävs både tid och intresse för att man ska känna sig trygg med att värmesystemet är korrekt inställt och att alla ingående delar i fungerar som de ska.

Vi har tagit fram Intelligy för att göra det enkelt!

Smartare uppvärmning för din bostadsrättsförening

Vi har levererat fjärrvärme till Stockholmarna i 60 år. Vår samlade erfarenhet och expertis inom energi ligger till grund för Intelligy. Intelligy är en helhetslösning för att hantera uppvärmningen i din förening. Ni behöver bara bestämma er för hur varmt ni vill ha det inomhus, Intelligy fixar resten.

Intelligy Inomhussensorer

Med trådlösa inomhussensorer installerade i utvalda lägenheter är det enkelt att följa hur varmt det är i olika delar av fastigheten.

Inomhussensorerna hjälper er att upptäcka om ni har stora skillnader mellan olika lägenheter och om några åtgärder bör vidtas.

Med Intelligys inomhussensorer krävs ingen avancerad installation i fastigheten och vi ser till att systemet fungerar som det ska.

Intelligy Värmeoptimering

Med värmeoptimering väljer ni själva hur varmt det ska vara i fastigheten – hur enkelt som helst via mobilen eller datorn. Den intelligenta optimeringen håller den valda temperaturen i fastigheten jämn och komfortabel.

Intelligy ser till att er fastighet bara använder den energi som behövs och tack vare optimering sänks energianvändning i genomsnitt med 5-10%.

Självklart kan ni också följa hur varmt det är både i fastigheten och i de lägenheter som är utrustade med inomhussensorer.

Intelligy Driftkoll

Med driftkoll övervakar Intelligy ert värmesystem i realtid. Om någonting skulle inträffa och ett fel upptäcks meddelas ni automatiskt via sms och e-post.

Intelligy analyserar vad som hänt och ni får veta hur ni kan lösa problemet. När vi samlat in tillräckligt med data får ni också råd om hur ni kan få en mer effektiv uppvärmning av fastigheten.

Så superenkelt är det med Intelligy

Få ett prisförslag